vi forsøger at yde det bedste for vores kunder

Vi er specialister

Vestbjerg Smede- & maskinværksted v/Jan Lildal blev grundlagt ud fra en ide om at lave altaner til private og betjene erhverv. Firmaet blev grundlagt i en lade i Vestbjerg. Deraf navnet Vestbjerg Smede- & Maskinværksted.

Vi startede i 2002, som en enkeltmandsvirksomhed. Da der i 2003 blev ansat smede, valgte vi at ændre firmaet til et ApS selskab. Selskabet holdt i få år til i Vadum, men beholdt navn og CVR nummer.

I 2007 flyttede vi til nye lokaler i Hjallerup. Her var der mulighed for at holde produktion og kontor faciliteter i samme bygning. Der blev ansat flere smede, og virksomheden blev organiseret med Arbejdsgiverne, i dag Tekniq. Det er også i 2007 at virksomheden begynder at fremstille og montere altaner til udlejningsejendomme og foreninger.

CE-mærkning af altaner bliver indført i 2011. Som nogle af de første i Danmark får vi certificerede vores smede til svejsning af bygnings stål. Hele virksomheden bliver certificeret til fremstilling af CE-mærkede altaner.

Løbende kommer der opdatering i byggereglement, som vi altid er på forkant med.

Vores mål er at yde det bedste for vores kunder.

20

åRS ERFARING

Første altan blev fremstillet i 2002 til villa i Assentoft, ved Randers. Vi har siden 2002 arbejdet med altaner til private og til foreninger. Vores kompetencer på området er styrket at faste medarbejdere, der har været ved os i mange år. Der sker hele tiden forandringer og opdatering på området for konstruktion og uddannelse som vi gerne vil være på forkant med. For at vi kan lever den bedste oplevelse til kunden og yde vores bedste, har vi samarbejde med eksterne statikere.

Afspil video
0
PROJEKTER
0
KUNDER
0
ÅRS ERFARING
0
LIKES

HVORFOR VÆLGE OS?

HVORFOR VÆLGE OS

Trapper

Industri